PROVOZ ŠKOLY OD 23. 3. 2020

Usnesení vlády ze dne 15. března 2020 č. 219

Na základě usnesení vlády ze dne 15. března 2020 č. 219 o přijetí krizového opatření vláda nařídila s účinností od 17. března 2020 6:00 hod. hejtmanům krajů a primátorovi hlavního města Prahy v místech, kde je taková potřeba, určit školu nebo školské zařízení zřízené krajem, obcí nebo dobrovolným svazkem obcí, jehož předmětem činnosti jsou úkoly v oblasti školství, které budou vykonávat nezbytnou péči o děti ve skupinkách nejvýše 15 dětí ve věku od 3 do 10 let zákonných zástupců, kteří jsou zaměstnanci:
 
  
- bezpečnostních sborů,
- obecní policie,
- poskytovatelů zdravotních služeb, orgánů ochrany veřejného zdraví,
- příslušníci ozbrojených sil,
- a dále zaměstnanci určené školy a školského zařízení.
 
Hejtman Královéhradeckého kraje určil pro děti zaměstnanců dotčených zaměstnavatelů ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Hořice Mateřskou školu Na Habru, Hořice a Základní školu a mateřskou školu Na Daliborce, Hořice.
V době provozu Mateřské školy  Na Habru, Hořice z výše uvedeného důvodu bude školka otevřená v nejnutnějších  i pro zapsané děti této mateřské školy.
 

Provoz Mateřské školy Na Habru, Hořice začíná 23. 3. 2020 od 6:00 hodin. Rodiče zapsaných dětí, nahlaste prosím docházku do neděle 22. 3. 2020 do 20: 00 hodin na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Všechny děti nahlášené k docházce musí mít po dobu pobytu v MŠ roušku nebo jiný ochranný prostředek k zakrytí úst a nosu, viz OPATŘENÍ KE KORONAVIRU MŠMT:

Nošení roušky nebo jiného krytí úst a nosu (šála, šátek, atd.) je povinné i na pracovišti a týká se například i dětí v mateřské škole. V rámci možností by děti měly mít roušky při všech činnostech. Je vhodné, aby rodiče vybavili své dítě dostatečným množstvím roušek, šátků, látkových tunelů atd.

 

Sledujte, prosím, i nadále aktuální informace na naši webové stránce

 

Ředitelka školy.. 

 

 

Zobrazení: 716