Jídelníček od 21. - 25. 9. 2020

Pondělí

Přesnídávka: houska s Ramou, jablíčko, Granko mléčné  (1 pšenice, 7) 
Oběd: polévka zeleninový boršč (9)                                              
  těstovinový salát s tuňákem, nápoj Tropico řepík (1 pšenice, 4) 
Svačina: chléb lámankový, sýrová pěna, kápie, čaj vanilkové potěšení (1 pšenice, žito,  7) 

Úterý

Přesnídávka:

jahodová přesnídávka, cereální rohlík, banán, čaj citronový (1 pšenice, žito,oves, 7)

Oběd: polévka cibulová s opečeným pečivem (1 pšenice, žito, 9)
  kuřecí medailonek na rozmarýnu, hrachová kaše, okurka, nápoj ananasový (7)
Svačina: chléb Bača, jáhlová pomazánka, ředkvička, Caro mléčné (1 pšenice, žito, 7)

Středa

Přesnídávka: chléb, pomazánkové máslo, mrkvička, mléko  (1 pšenice, žito, 7) 
Oběd: polévka hrstková (9)
  vařené vejce, koprová omáčka, brambory,  nápoj jablečný mošt (1 pšenice, 3, 7) 
Svačina: šlehaný tvarohový krém, kukuřičná sušenka, hroznové víno,  čaj broskev bacopa (7) 

Čtvrtek

Přesnídávka:

chléb, celerová pomazánka, rajčátko, čaj divoká višeň  (1 žito, pšenice, 7, 9)

Oběd:

polévka jemná lilková (9)

  vepřová kýta po zahradnicku, rýže, nápoj broskvový  (1 pšenice)
Svačina:

domácí jablečný závin z jogurtu, švestka, Bikáva (1 pšenice, 3,7)

 

Pátek

Přesnídávka: chléb královský, bylinková lučina, hruška, cikorka mléčná (1 pšenice, žito,oves, 6,7)
Oběd: polévka zeleninový vývar s rýžovými vločkami ( 9)
 

pečené králíčí stehno, bramborový knedlík, červemé zelí,  nápoj multivitamín (1 pšenice, 3)

 

Svačina cibulová večka, kedlubnová pomazánka, čaj borůvkový (1 pšenice, žito, 7)  

Změna jídelníčku vyhrazena

Čísla uvedená za jednotlivými jídly označují alergeny, které strava
obsahuje.

1 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK 1a) pšenice, 1b) žito, 1c) ječmen, 1d) oves, 1e) špalda, 1f) kamut nebo jejich odrůdy a výrobky z nich

2 KORÝŠI a výrobky z nich

3 VEJCE a výrobky z nich

4 RYBY a výrobky z nich

5 PODZEMNICE OLEJNÁ (Arašídy) a výr. z nich

6 SOJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich

7 MLÉKO a výrobky z něj

8 SKOŔÁPKOVÉ PLODY 8a) mandle, 8b) lískové, 8c) vlašské, 8d) kešu, 8e) pekanové, 8f) para ořechy, 8g) pistácie, 8h) makadamie a výrobky z nich

9 CELER a výrobky z něj

10 HOŘČICE a výrobky z ních

11 SEZEMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výr. z nich

12 OXID SYŘIČITÝ A SIŘIČITANY kon.vyšší 10mg

13 VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj

14 MĚKKÝŠI a výrobky z nich

Jídelníček od 14. - 18. 9. 2020

 Pondělí

Přesnídávka: chléb, tvarohový sýr phiadelphia, paprika, kakao (1 pšenice, žito,  7)
Oběd: polévka špenátová s bulgurem (1 pšenice)
  svátečný žemlovka s jablky, nápoj pomerančový (1 pšenice, 3,7)
Svačina:

cereální rohlík, pórková pomazánka, hroznové víno, čaj černý rybíz (1 pšenice. žito, oves, 

7)

Úterý 

Přesnídávka:  královský chléb, pomazánka z tresčích jater, salátová okurka, Caro mléčné (1 pšenice, žito, 4,6,7)
Oběd: polévka zeleninový vývar se špaldovými vločkami (1 špalda, 9)                                                                                   
  sekaná pečeně, bramborová kaše, broskvový kompot (1 pšenice, 3,7) 
Svačina: cibulová večka, pomazánkové máslo, banán, čaj meduňkový (1 pšenice, žito, 7)

Středa

Přesnídávka:  chléb, tyrolská masová pomazánka, ledový salát, Granko mléčné (1 pšenice, žito, 7,10)
Oběd:

polévka cizrnová (9) 

  kuřecí maso v brokolicové omáčce, těstoviny, nápoj ananasový (1 pšenice, 7)
Svačina: vitamínová miska, kukuřičná trubička, čaj sladká švestka

Čtvrtek

Přesnídávka:

 houska s Ramou, bluma, melta mléčná (1 pšenice, 7)

Oběd:

 polévka kroupová s kořenovou zeleninou  (1 oves, 9)

 

krůtí plátek na žampiónech, rýže, nápoj máta višeň (1 pšenice)

Svačina: chléb Bača, pomazánka z čerstvých bylinek, mrkvička, bílá káva (1 pšenice, žito, 7)

 Pátek

Přesnídávka: žitný chléb, budapešťská pomazánka, kapie, čaj lesní ovoce (1 pšenice, žito,  7)
Oběd: polévka jáhlová (9)                       
  kedlubnový mozeček, brambory, rajčátko, nápoj Tropico mango  (1 pšenice, 7)
Svačina: cereální polštářky plněné čokoládou, hruška, mléko (1 pšenice,  7) 

Změna jídelníčku vyhrazena

Čísla uvedená za jednotlivými jídly označují alergeny, které strava
obsahuje.

1 OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK 1a) pšenice, 1b) žito, 1c) ječmen, 1d) oves, 1e) špalda, 1f) kamut nebo jejich odrůdy a výrobky z nich

2 KORÝŠI a výrobky z nich

3 VEJCE a výrobky z nich

4 RYBY a výrobky z nich

5 PODZEMNICE OLEJNÁ (Arašídy) a výr. z nich

6 SOJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich

7 MLÉKO a výrobky z něj

8 SKOŔÁPKOVÉ PLODY 8a) mandle, 8b) lískové, 8c) vlašské, 8d) kešu, 8e) pekanové, 8f) para ořechy, 8g) pistácie, 8h) makadamie a výrobky z nich

9 CELER a výrobky z něj

10 HOŘČICE a výrobky z ních

11 SEZEMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výr. z nich

12 OXID SYŘIČITÝ A SIŘIČITANY kon.vyšší 10mg

13 VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj

14 MĚKKÝŠI a výrobky z nich