POSLEDNÍ MĚSÍC PŘED PRÁZDNINAMI

Poslední měsíc před prázdninami

Tak už tu máme červen, začátek léta, teplo, sluníčko, prostě vše co k létu patří...

U indiánů MŠ Na Habru byl jako každoročně tento měsíc ve znamení výletů a společných vycházek do přírody. A tak se indiáni z Kuřátek vybaveni batůžky se vším potřebným, vypravili na dlouhou vycházku k lesu a věřte nebo ne, nožičky nikoho z nich nebolely! (Vždyť už to jsou "velcí" a zdatní indiáni). Děti ze Žabiček podnikly cestu vlakem až do Dobré Vody a zpátky do svého vigvamu u mateřské školy pěšky! Vše zvládli s přehledem, protože silné a zdatné indiány, jako jsou oni, pár kroků pěšky určitě nerozhází.

A co Berušky? Ty se vydaly indiánskou stezkou ke "Kalíšku" a také jejich cesta nebyla rozhodně snadná. Indiáni během ní plnili řadu úkolů a protože jsou všichni indiáni jak mají být, vše splnili s lehkostí skutečných rudých tváří.

A jsme skoro u konce. Indiánské loučení se školkou 14.6.2016 v sále městského úřadu - veselé, krásné, dojemné. Stály jste tu, milé Berušky, před námi a my jsme si uvědomili, že to není tak dávno, co jste stály u dveří "Kuřátek" a se slzičkami v očích jste chtěly své mamky. A vidíte, tři roky uplynuly jak voda, vy stále čekáte své maminky, ale už s úsměvem na tváři. Vaše indiánská plavba v mateřské škole končí, teď už vás čeká plavba daleko těžší a taky o hodně delší, plavba opravdovým životem.

A my všichni ostatní z indiánské Mateřské školy Na Habru Vám na této plavbě přejeme hodně štěstí.

...A taky krásné prázdniny!

...Jo a ještě upřímné poděkování vašim rodičům za jejich vstřícnost, srdečnost, ochotu..- díky.

....HOWGH

ZASE PO PRÁZDNINÁCH.

 

Zobrazení: 976