Barevný týden u indiánů Na Habru - říjen 2016

... Podzim přišel i do haberské školky a možná také i proto to u nás v týdnu od 17.10 do 21.10.2016 barvami jenom zářilo. Tento týden byl totiž věnovaný "barevným stromům" a tak všichni haberští indiáni malovali, vystřihovali, tvořili a dílo bylo na světě. Jaké? - No přece krásné barevné stromy, každý jinak zajímavý, jinak barevný či velký. Malým indiánům se opravdu podařily a pomohly tak vyzdobit třídy všech v haberském tý-pí.

V pátek 21.10. zazářili barvami sami indiáni. -Žlutá, zelená, červená - barvy naší školičky byly ten den opravdu všude a malým indiánům, kteří se do těchto barviček oblékli, to opravdu móóóc slušelo. "BAREVNÝ DEN" tak zakončil "BAREVNÝ PODZIMNÍ TÝDEN" v naší školce.

..Jo a taky jsme byli 25.10. v ZOO. Lilo sice jako z konve, ale nám, odvážným indiánům z haberské MŠ ani déšť nepřekazil cestu do Dvora Králové. (Indiánům přece déšť vůbec nevadí!!!) Zataženou oblohu rozzářily desítky nazdobených oranžových dýní a že bylo mokro a chladno nikomu vůbec nevadilo. Jsme přece správní indiáni a ničeho se jen tak NEZALEKNEM!  HURÁÁÁ.

Dýně jsme si prohlédli... a   HALLOWEEN MŮŽE ZAČÍT ...........

A PROTO -

- Indiáni a indiánky z mateřské školy Na Habru zvou všechny malé i velké, odvážné i ty méně odvážné do "Netopýří jeskyně" v naší školičce a to na krkolomnou cestu plnou úkolů lehkých i nelehkých a překážek snadných či složitých, ale hlavně - přIjďte si užít veselé (či strašidelné?) odpoledne do našeho "indiánského tý-pí".

A kdy? ... Hú, hú, hú 9.11.2016 netopýři už budou tu od 16.30hodin ....A VY PŘIJĎTE TAKY!  NASHLEDANOU U NÁS.

Zobrazení: 920