Jaro už opravdu začíná - 2017

...Jaro už opravdu pomalu začíná...

Konečně po dlouhé zimě přišlo jaro. Sluníčko, kytičky, zelená travička, zpěv ptáků a vůbec vše, co k jaru patří. I když je pravda, ŽE TOHO SLUNÍČKA BY MOHLO BÝT O TROCHU VÍC!!!

Ale haberským indiánům troška toho deště vůbec nevadí. Ve školce se pracuje, vyrábí, vypravuje, tvoří, zkrátka déšt´nedéšt, rychle nám to utíká...Přišlo probouzení přírody, Velikonoce a s tím opět spousta tvoření a nápadů.

A jsou tu ČARODĚJNICE! U nás na Habru se všechny kouzelné bytůstky slétly 28.května na Skalnaté hoře, aby se společně poradily, popovídaly si, zazpívaly. Setkání nebylo vůbec strašidelné, nýbrž veselé a trochu i legrační. Ještě předtím si čarodějové a čarodějnice ve třídách zasoutěžili, kouzelné lektvary připravili a nelehké hlavolamy vyřešili. Vše zvládli na jedničku a určitě jim k tomu nepomohla jejich nadpřirozená moc, ale indiánská chytrost a odvaha. A to vše malým haberáčkům opravdu nechybí!

Ve školce také začalo indiánské muzicírování. Pod vedením Bety a Pavla prožívají děti krásné chvíle plné nových nápadů. Toto bubnování je skutečným přínosem pro naši práci s dětmi a do programu mateřské školy bezvadně zapadá.

...Už se zase těšíme na čtvrtek, to je další bubnování. Huráááá

Tak zatím ahoooooooj zase příště!!!

Zobrazení: 752