ČAS SE SKŘÍTKY PODZIMNÍČKY říjen 2017

 
Dny se skřítky Podzimníčky. 
 
La-la-la-la....
Ráno potkáváme skřítka,
bohužel jen zřídka,
skřítek říká - děti jdou,
copak asi dovedou?
 
Tuto písničku si děti z naší školky broukají už hodně dlouho, ale se skřítky se v poslední době potkávaly skoro každý den. A ne se skřítky ledajakými, ale se skřítky Podzímníčky! A jak takový skřítek vypadá? No - může mít oči z kaštanů, nos z bukvice a pusu z šípků, a taky oblečení celé z listí, prostě takový Podzimníček je totiž celý z plodů, které nám dává podzim. V naší školce máme takových skřítků spoustu. Kde se tam vzali? Přece děti je vytvořily a dalo jim to moc práce! - Učitelky pomohly jen malilinko.....a stálo to opravdu za to!
 
Na závěr těchto úžasných dvou týdnů se děti za skřítky dokonce převlékly. V úterý 26.10. se společně sešly na Skřítkovském reji, kde si všichni zarejdili, zazpívali a vesele se pobavili.
A takovou pomyslnou třešničkou na dortu se stal výlet všech dětí z  haberské školky do ZOO ve Dvoře Králové, která se proměnila v kouzelnou říši skřítků dýňových. I když počasí  nám moc nepřálo, výlet se úžasně vydařil. Kromě krásné výzdoby jsme viděli i spoustu zvířátek a i na mlsání nám zbylo trochu času!
 
            A teď se už všichni moooooc těšíme na Halloween a na Veselé strašení 8.10., na které všichni srdečně zveme!

Zobrazení: 730