PODZIM V HABERSKÉ ŠKOLCE

Podzim v haberské školce

Tak už jsme zase tu, my všichni z naší milé školičky – indiáni z kuřátek, žabiček a berušek...

A s námi je tu krásný a barevný podzim, hřejivé sluníčko na obloze, příroda, která se obléká do pestrého kabátu. Toto všechno přímo vybízí k vycházkám do přírody. Proto i u nás na Habru děti z berušek a žabiček podnikaly různé dobrodružné výpravy do lesa, kde objevovaly vše krásné, co k přírodě patří. Sbíraly lístečky, kaštany, žaludy, větvičky, prostě všechny přírodniny, které příroda nabízí. S nimi si děti v lese hrály, stavěly domečky a některé donesly i do školky. Dokonce v lese našly i zakopaný poklad a potkaly podzimního skřítka Haberáčka. Děti si to moc užily a co je důležié, vše se obešlo bez odřených kolínek a bolavých nožiček. Vždyť jsme přece indiáni a něco vydržíme.

Ve školce pak děti z přírodnin tvořily, vyráběly a zkoumaly...A najednou byla školka vyzdobena skřítky, domečky, obrázky, stromy. Spouta krásných skřítků přibylo i po tvořivých dílnách ve čtvrtek 25.10., kde děti se svými rodiči mohly využít svoji tvořivost a fantazii.

A tak se z haberské školičky stává pomalinku les skřítků, trošku tajemný, trošku strašidelný, trošku...no raději se přijdte podívat, vše si prohlédnout a dokonce si i zasoutěžit 8.11. 2018 na Halloween.

Budeme se na vás moooooooc těšit!

Zobrazení: 725